Voor iedereen die beter in zijn vel wilt zitten, lichamelijk of geestelijk, kan ik iets betekenen. Hiermee help ik je op een liefdevolle manier weer positief bij jezelf te komen. Als je jezelf wilt veranderen, kun je weer vreugde en passie uit je leven halen. Je eigen kracht weer ontdekken.

Het is fijn om vanuit je hart te leven en de dingen te doen die jij graag wilt. Wat is de echte oorzaak van jouw patronen in relatie met jezelf, anderen, op je werk of bij lichamelijke klachten? Graag geef ik je handvatten hiervoor.

Een grote groep mensen, circa 15 tot 20% is hoog gevoelig. Dit wil zeggen dat het zenuwstelsel van deze mensen verfijnder is, waardoor ze veel meer voelen en waarnemen dan anderen; dus meer last hebben (meer piekeren en conflicten met zichzelf).

In de volgende link staat een test, waarmee je kunt bepalen of hooggevoeligheid in jouw leven een rol speelt. Graag wil ik je helpen om van hooggevoelig naar hoogbewust door het leven te gaan, waardoor je je weer sterk voelt en in je eigen kracht komt te staan. Onder de test staan ook alle voordelen en herkenningen hiervan.