Wat is ThetaHealing®

 

Een liefdevolle, eenvoudige methode om een snelle en structurele verandering te maken in je leven

ThetaHealing is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen,  gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt. Het is van belang dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent om onze essentie volledig tot uitdrukking te brengen weer herinneren en het leven in zijn volle potentieel leven!

Met de ThetaHealingstechniek heb je direct met je bewustzijn toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het cel-geheugen waarin alle informatie besloten ligt: de fysieke -,  genetische -, historisch - en Zielsinformatie.

Vanuit de eigen vrije wil wordt gekeken waartoe de blokkerende programma’s gediend hebben om vervolgens verandering aan te brengen. Doordat cellen op celniveau nieuwe informatie ontvangen, zal je in het dagelijks leven hiervan getuige zijn. Immers wat je gelooft als waar, is wat je bevestigd krijgt. Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die welzijn en welbevinden tot gevolg hebben.

De techniek is wijdverspreid in meer dan 40 landen en wordt gebruikt door meer dan 500.000 mensen die hun leven al getransformeerd hebben via ThetaHealing.

Er zijn momenteel 17 opleidingen, met internationale certificering. Lees meer over onze opleidingen en consulten en leer meer over de techniek die ook jouw  leven zal veranderen!

 

Thetahealing sessies

Wat vooral aanspreekt in ThetaHealing is de praktische aanpak en de snelheid waarmee mensen worden verlost van blokkades en vraagstukken waarmee ze soms al jaren worstelen. Er vindt nl. een verandering plaats op celniveau, waardoor direct resultaat ervaren wordt in het dagelijks leven.

In ThetaHealing-sessies kan de cliënt fysieke, emotionele en mentale problemen aan de orde stellen. Bijvoorbeeld:  trauma's, angsten, verslavingen, dwanghandelingen, financiële problemen, relatie, onzekerheid, gepest worden, ziekte, pijn of blokkades, die in het leven veranderd willen worden.

ThetaHealing® biedt de mogelijkheid deze oude levenspatronen te doorbreken door ze inzichtelijk te maken. Onbewuste geloofsovertuigingen worden bewust, waardoor nieuwe mogelijkheden werkelijkheid worden.

De ThetaHealing-sessies werken als volgt:

1. Gesprek waarin de cliënt  aan de behandelaar uitlegt waar hij of zij aan wil werken.

2. Door middel van 'kinesiologie', een spiertest,  worden de blokkades en beperkende overtuigingen van de cliënt  gecontroleerd en gaat de behandelaar vragen stellen om de onderliggende reden van de blokkades en beperkende overtuigingen bewust te maken.

3.      Met toestemming van de cliënt en de toegang tot de "Theta" -frequentie van de behandelaar, worden de beperkende geloofsovertuigingen en blokkades verwijderd en vervangen door positieve, stimulerende programma’s die een bewustzijn en een nieuwe realiteit genereren.

Hoeveel sessies zijn er nodig? Cliënten lossen sommige problemen vaak in slechts één sessie op. Aan de andere kant kan een enkel probleem meerdere sessies vereisen, als het gaat om complexe overtuigingsystemen die verder werk nodig hebben. Alles vindt plaats in hanteerbaarheid voor het Hoogste en Beste Goed van de persoon in kwestie!

Waar vindt een sessie plaats? Sessies vinden over het algemeen plaats in de praktijk van de behandelaar.Een sessie is ook mogelijk via telefoon, Skype en Zoom.