Downloads vinden plaats op cellulair niveau middels de ThètaHealing® methode van Vianna Stibal.

Door de nieuwe geloofsovertuigingen worden nieuwe neurologische verbindingen gevormd. Iedereen zal daadwerkelijke verandering in het dagelijks leven gaan ervaren. De een ervaart onmiddellijke veranderingen en verlichting en anderen na een paar dagen.

Deze downloads kan iedereen ontvangen ook zonder enige voorkennis van de ThètaHealing® methode. Het is voor iedereen die er voor openstaat om de Creator te zijn van zijn of haar leven!

Het downloaden van gevoelens door de Bron gebeurt op ieder niveau van je leven en wel meteen. Het verwijdert ook angsten die buiten proporties zijn geraakt.

Deze downloads zijn ontwikkeld om de intuïtieve mogelijkheden te ontwikkelen  zodat de individuele persoon meer spiritueel en verlicht zal zijn.

Er wordt  naar de 7de Laag van Bestaan gegaan om een te zijn met de puurheid van deze energie en om vervolgens deze energie te voelen en te ervaren in iedere cel van je lichaam.

Weet dat datgene wat je gelooft, of het nu bewust of onbewust is, datgene is wat je bevestigd krijgt in je dagelijks leven.
Verander je geloof en je leven verandert!

Voor diegene die weinig tijd hebben en toch aan zichzelf willen werken is dit dus een prachtige gelegenheid.

Deze 1001 downloads wordt in één dagdeel gegeven. Dat kan 's morgens, 's middags of s avonds zijn
De lestijden worden vermeld in de Agenda


Vereiste vooropleiding:

Géén!

De persoonlijke investering bedraagt per thema: € 80,-. inclusief
het online boekje met alle 1001 downloads.