Met liefde en plezier wil ik je graag inspireren om lekkerder in je vel te zitten. 

Ik ben Annemiek Coenen, getrouwd, moeder van 3 prachtige kinderen en oma van inmiddels 7 kleinkinderen. Door de vele ervaringen en mooie inzichten heeft mijn leven al geruime tijd een totale ommekeer gemaakt. Dit begon jaren geleden toen bij onze dochter de diagnose ongeneeslijk ziek gesteld werd, aan de cortisone moest en vaak lag te huilen van de pijn.

Als ouders ga je dan op zoek naar mogelijkheden en toen men ook nog vertelde dat wij haar zouden overleven was dat voor ons de druppel. Door een alternatieve therapie was onze dochter binnen een maand genezen, dit was voor mij zo wonderbaarlijk dat ik alles hierover ben gaan lezen en onderzoeken.

Veel opleidingen heb ik gedaan om erachter te komen dat je je leven grotendeels zelf in de hand hebt. Ik zie nu het lichaam als een prachtig instrument wat door de geest bestuurd wordt en gemakkelijk aangepast kan worden. Vooral door positief te denken.

Door middel van afstemming op de persoon heb ik geleerd te zien waarom iemand vastloopt in zijn of haar patroon en dit vervolgens te veranderen op celniveau, waardoor dingen om te keren zijn en je weer sneller bij jezelf komt. Dus geen lange sessies meer maar in korte tijd van je oude patronen afgeholpen worden, mits jij daar voor open staat en positief verder wilt.

Je leert weer meester te worden over je eigen leven en door je eigen patronen te doorzien, weer in je eigen kracht te komen. Je wordt weer lichter, je voelt lichter en je bent licht. Voel je je hiertoe aangetrokken, dan ben je van harte welkom.

Harte groet,

Annemiek