Coaching:

Training en coaching, het doel hiervan is dat je weer plezier krijgt in je leven en in je eigen kracht gaat staan. Je leert minder te denken waardoor je jezelf beter gaat voelen. Wist je dat je in 17 seconden een gedachte in je cellen opslaat, negatief of positief ?

Weet je ook wanneer je bv. aan een mooie zonsondergang denkt dat dit ook in je cellen opgeslagen ligt? Dus, als je een negatieve gedachte hebt en je kiest dan voor de zonsondergang je weer een heerlijk gevoel erover heen zet.

Ik zeg jou niet hoe je het moet doen, we gaan samen uitvinden wat de fijnste en beste manier voor jou is.We benaderen alles vanuit jou op een positieve manier.

Zit je vast met jezelf of in relatie met anderen, loop je steeds tegen het zelfde probleem aan, wil je graag aan een mentale of fysieke klacht werken? Dan gaan we als volgt te werk.

Eerst halen we letterlijk de last van je schouders, daarna kijken we wat het beste bij jou past.Het belangrijkste is dat jij weer terug komt in je eigen kracht, dit op een fijne gemakkelijke manier.