Reacties

[rev_slider alias="slider 4"]

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
5 berichten.
Lisanne Bulten Lisanne Bulten uit Dongen heeft geschreven op 25 januari 2020 om 09:36
1 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Annemiek. Ik had moeite met alle dagelijkse dingen en was totaal niet meer mezelf. Ik werkte veel minder en had weinig energie om de dagen door te komen. Ik heb ik alle voorgaande jaren alle energie niet voor mijzelf ingezet, maar voor andere. Toen ik Annemiek ontmoeten voelde ik meteen de warmte en de liefde die ze voor mij al had terwijl ze mij nog nooit gezien had. De maanden daarop hebben we hard gewerkt aan het vinden van de rust in mijzelf en dat ook ik er mag zijn en dat vooral ik dit ook toe sta. Nooit gedacht dat ik zo hard ging groeien, maar ik ging me beter voelen. De hoofdpijn verdween en ik voelde mezelf lichter. Ik ging leren keuzes maken die goed voor mij zijn en ook daar ging ik weer van groeien. Ik leerde omgaan met gebeurtenissen uit het verleden en kreeg ik hier meer vrede mee. De onrust en dwang die ik had werd omgezet in rust, acceptatie en het er mogen zijn van emoties. Ik ben weer vrolijk en zie overal de positiviteit van in. Dankjewel lieve Annemiek voor alles.
Greetje Greetje uit Baarle-Nassau heeft geschreven op 4 maart 2018 om 10:29
Na maanden van vaak verdrietig wakker worden kwam ik Annemiek tegen (toeval bestaat niet, het bleek dat wij elkaar al eerder ontmoet hadden). Al na de eerste Theta sessie voelde ik me veel beter- lichter en vrolijker. Na nog een paar sessies kan ik nu anders kijken en vooral voelen, over mezelf en over gebeurtenissen uit mijn verleden. Ik merk ook dat de Theta sessies blijven doorwerken en ik in mijn kracht en in het licht mag staan. Lieve Annemiek, dank je wel?
Natasja Natasja uit Geertruidenberg heeft geschreven op 24 februari 2016 om 07:04
Annemiek heeft me geholpen met een stukje in mijn leven dat me veel energie kostte en waarbij ik al van alles geprobeerd had zonder enig resultaat. In slechts 1 sessie heeft ze me laten ervaren dat ik zelf in mijn kracht kan gaan staan en daardoor ook zelf de verantwoordelijkheid kan nemen voor de dingen die in mijn leven gebeuren. In het begin nog wel een beetje sceptisch maar ik heb toch de oefeningen en tips toegepast en het voelde aan als een ware bevrijding. Ik voel me nu lichter, vrolijker en vooral meer mezelf.
Ine Ine uit tilburg heeft geschreven op 6 februari 2016 om 17:28
Heel bijzonder....de "zware mantel"die ik jaren gedragen heb is verdwenen! Ik voel me een stuk lichter en kan weer blij zijn. Dank je wel dat je me geleerd hebt om bij mezelf te blijven.Ik voel dat er veranderingen plaatsvinden.Er gebeuren positieve dingen om mij heen en je hebt me geleerd dat ik zelf de creator hiervan ben! Hoe mooi is dat !
Joke Joke uit Eindhoven heeft geschreven op 6 februari 2016 om 14:49
De eerste ontmoeting met Annemiek heeft mijn leven een enorme boost gegeven. Van "behoorlijk i/d put" naar "vol vertrouwen en positief i/h leven staan". Een aantal consulten, te samen met de soul-body fusion zijn een "Geschenk voor het Leven" met veel Positiiviteit, Liefde en Licht en het mooiste wat ik mezelf ooit heb gegeven. Annemiek dankjewel dat ik je heb mogen leren kennen.