11 berichten.
Suzanne Suzanne uit Oosterhout schreef op 20 november 2022 om 15:46
De 1e en 2e cursus van de Theta Healing gevolgd. Wow wat een mooie en bijzondere ervaring zijn deze 2 cursussen geweest. Een groot geschenk voor mijzelf ♥ Ik kijk al uit naar de 3e cursus! Annemiek bedankt voor de fijne cursusdagen die je gegeven hebt. Ik ben heel blij dat dit op mijn pad terecht is gekomen en ik ben benieuwd wat voor moois de Theta Healing mij verder gaat brengen ♥ Liefs van Suzanne ♥
Rebecca Rebecca schreef op 19 november 2022 om 18:26
Door het volgen van de Thèta healing cursus heb ik weer mooie nieuwe en bruikbare tools mogen ontvangen.🍀 Op een fijne, positieve, inspirerende en concrete manier heb ik de cursussen gevolgd.🙏 Weer een stukje dichter bij mezelf uitgekomen. Een mooi en waardevol kado. Heel erg bedankt Annemiek en tot ziens! 🍀🧚‍♀️
Maartje Maartje uit Oosterhout schreef op 17 november 2022 om 17:45
Het was heel vernieuwend, de cursus en de consulten. De Theta is allesomvattend. Heel leerzaam, werkt in alles door. Een houvast met veel tools, alles waar je zelfstandig mee verder kan. Enthousiast gegeven, inspirerend. ALLES IS MOGELIJK. Mooi en dankbaar. Maartje
Krishna Krishna uit Waalwijk schreef op 14 november 2022 om 20:12
Wat een mooi kado dat ik deze Theta healing mocht doen. En nog mooier is met een heel bekwaam lerares als Annemiek les te krijgen. Heel spontaan en heel fijn mee te werken. Annemiek dankje voor alles. Liefs Krishna
Sandra Sandra uit Teteringen schreef op 5 november 2022 om 08:26
Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Ik ben Annemiek enorm dankbaar voor mijn transformatie. In drie dagen tijd ben ik tijdens de Theta Healing Basis DNA zo veel lichter geworden. Ik ben dichterbij mezelf gekomen. De zwaarte is van me afgevallen. Van overleven ben ik weer gaan leven. Negatieve Overtuigingen zijn aangepakt en nieuwe zijn gedownload. Ik hou van mij, kan ik nu echt zeggen. En ook Nee heb ik leren zeggen. Ik vertrouw op de bron. Het was en is een magisch mooie ervaring, die ik voor altijd met mij mee neem.
Lisanne Bulten Lisanne Bulten uit Dongen schreef op 25 januari 2020 om 09:36
1 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Annemiek. Ik had moeite met alle dagelijkse dingen en was totaal niet meer mezelf. Ik werkte veel minder en had weinig energie om de dagen door te komen. Ik heb ik alle voorgaande jaren alle energie niet voor mijzelf ingezet, maar voor andere. Toen ik Annemiek ontmoeten voelde ik meteen de warmte en de liefde die ze voor mij al had terwijl ze mij nog nooit gezien had. De maanden daarop hebben we hard gewerkt aan het vinden van de rust in mijzelf en dat ook ik er mag zijn en dat vooral ik dit ook toe sta. Nooit gedacht dat ik zo hard ging groeien, maar ik ging me beter voelen. De hoofdpijn verdween en ik voelde mezelf lichter. Ik ging leren keuzes maken die goed voor mij zijn en ook daar ging ik weer van groeien. Ik leerde omgaan met gebeurtenissen uit het verleden en kreeg ik hier meer vrede mee. De onrust en dwang die ik had werd omgezet in rust, acceptatie en het er mogen zijn van emoties. Ik ben weer vrolijk en zie overal de positiviteit van in. Dankjewel lieve Annemiek voor alles.
Greetje Greetje uit Baarle-Nassau schreef op 4 maart 2018 om 10:29
Na maanden van vaak verdrietig wakker worden kwam ik Annemiek tegen (toeval bestaat niet, het bleek dat wij elkaar al eerder ontmoet hadden). Al na de eerste Theta sessie voelde ik me veel beter- lichter en vrolijker. Na nog een paar sessies kan ik nu anders kijken en vooral voelen, over mezelf en over gebeurtenissen uit mijn verleden. Ik merk ook dat de Theta sessies blijven doorwerken en ik in mijn kracht en in het licht mag staan. Lieve Annemiek, dank je wel?
anne anne uit Breda schreef op 19 december 2017 om 23:25
Annemiek heeft mij geweldig geholpen. Dank je Annemiek je bent een topper
Natasja Natasja uit Geertruidenberg schreef op 24 februari 2016 om 07:04
Annemiek heeft me geholpen met een stukje in mijn leven dat me veel energie kostte en waarbij ik al van alles geprobeerd had zonder enig resultaat. In slechts 1 sessie heeft ze me laten ervaren dat ik zelf in mijn kracht kan gaan staan en daardoor ook zelf de verantwoordelijkheid kan nemen voor de dingen die in mijn leven gebeuren. In het begin nog wel een beetje sceptisch maar ik heb toch de oefeningen en tips toegepast en het voelde aan als een ware bevrijding. Ik voel me nu lichter, vrolijker en vooral meer mezelf.
Ine Ine uit tilburg schreef op 6 februari 2016 om 17:28
Heel bijzonder....de "zware mantel"die ik jaren gedragen heb is verdwenen! Ik voel me een stuk lichter en kan weer blij zijn. Dank je wel dat je me geleerd hebt om bij mezelf te blijven.Ik voel dat er veranderingen plaatsvinden.Er gebeuren positieve dingen om mij heen en je hebt me geleerd dat ik zelf de creator hiervan ben! Hoe mooi is dat !
Joke Joke uit Eindhoven schreef op 6 februari 2016 om 14:49
De eerste ontmoeting met Annemiek heeft mijn leven een enorme boost gegeven. Van "behoorlijk i/d put" naar "vol vertrouwen en positief i/h leven staan". Een aantal consulten, te samen met de soul-body fusion zijn een "Geschenk voor het Leven" met veel Positiiviteit, Liefde en Licht en het mooiste wat ik mezelf ooit heb gegeven. Annemiek dankjewel dat ik je heb mogen leren kennen.