Reacties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Greetje Greetje uit Baarle-Nassau schreef op 4 maart 2018 om 10:29:
Na maanden van vaak verdrietig wakker worden kwam ik Annemiek tegen (toeval bestaat niet, het bleek dat wij elkaar al eerder ontmoet hadden). Al na de eerste Theta sessie voelde ik me veel beter- lichter en vrolijker. Na nog een paar sessies kan ik nu anders kijken en vooral voelen, over mezelf en over gebeurtenissen uit mijn verleden. Ik merk ook dat de Theta sessies blijven doorwerken en ik in mijn kracht en in het licht mag staan. Lieve Annemiek, dank je wel?
Natasja Natasja uit Geertruidenberg schreef op 24 februari 2016 om 07:04:
Annemiek heeft me geholpen met een stukje in mijn leven dat me veel energie kostte en waarbij ik al van alles geprobeerd had zonder enig resultaat. In slechts 1 sessie heeft ze me laten ervaren dat ik zelf in mijn kracht kan gaan staan en daardoor ook zelf de verantwoordelijkheid kan nemen voor de dingen die in mijn leven gebeuren. In het begin nog wel een beetje sceptisch maar ik heb toch de oefeningen en tips toegepast en het voelde aan als een ware bevrijding. Ik voel me nu lichter, vrolijker en vooral meer mezelf.
Ine Ine uit tilburg schreef op 6 februari 2016 om 17:28:
Heel bijzonder....de "zware mantel"die ik jaren gedragen heb is verdwenen! Ik voel me een stuk lichter en kan weer blij zijn. Dank je wel dat je me geleerd hebt om bij mezelf te blijven.Ik voel dat er veranderingen plaatsvinden.Er gebeuren positieve dingen om mij heen en je hebt me geleerd dat ik zelf de creator hiervan ben! Hoe mooi is dat !
Joke Joke uit Eindhoven schreef op 6 februari 2016 om 14:49:
De eerste ontmoeting met Annemiek heeft mijn leven een enorme boost gegeven. Van "behoorlijk i/d put" naar "vol vertrouwen en positief i/h leven staan". Een aantal consulten, te samen met de soul-body fusion zijn een "Geschenk voor het Leven" met veel Positiiviteit, Liefde en Licht en het mooiste wat ik mezelf ooit heb gegeven. Annemiek dankjewel dat ik je heb mogen leren kennen.