Bij een holistische zienswijze ga je er vanuit dat de mens uit meer bestaat dan alleen een lichaam en een geest. Lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Alles heeft een oorzaak en aan de meeste zaken kan gewerkt worden. Er is geen goed en geen kwaad, alles is een ervaring waarvan je mag groeien.

Met dit gegeven zijn we zelf verantwoordelijk voor ons eigen gedrag en kunnen we bijna al onze klachten zien als een uiting van onze gedachten of patronen.
Wanneer je dit weet, wordt je rol van een slachtoffer omgezet naar iemand die aan zichzelf werkt.

De bedoeling hiervan is om inzicht te krijgen in je eigen patronen, die er al vanaf de geboorte en de opvoeding in zitten. Niets mis mee, want alles is op een zeer gemakkelijke manier te veranderen, zonder dat je er zelf veel aan hoeft te doen. Geen ellenlange therapiën meer.

Her- inneren wie je Zelf Bent

Doordat je je eigen patronen leert doorzien, kom je weer in je eigen kracht.
Je gaat als het ware op een avonturenreis door je eigen leven.
Op een gemakkelijke manier kan ik oude patronen herkennen en die veranderen op celniveau. Dit vaak in 1 of 2 behandelingen. Vaak voelen mensen een last op hun nek, die er ook daadwerkelijk zit. Door deze last van op een simpele manier van je af te halen, voel je je gelijk een stuk fijner, lichter en opgewekter

Dat het werken met licht ook daadwerkelijk goede resultaten geeft, bewijzen onderstaande onderzoeken.

Zo heeft de Quantum fysica het eenheidsveld ontdekt, dit betekent dat alles met elkaar verbonden is, in synchroniciteit en dat ons geloof de materie en het universum beïnvloedt.

Zo hebben wetenschappers (bijv. Bruce Lipton en Greg Braden ) ontdekt dat ons DNA en onze cellen luisteren naar onze geloofsovertuigingen. Dat ons lichaam als het ware als een antenne functioneert om informatie op te vangen en uit te zenden, in constante communicatie met alles en iedereen.

Zo ontdekten astronomen in 2013 het ‘Kosmische Web’ – een gigantische structuur bestaande uit draden van donkere materie (‘dark matter’) dat alles in heel het universum met elkaar verbindt en bijeenhoudt.

Is het niet treffend dat de Kogi indianen uit Colombia ons dit eerst vertelden in hun film “Aluna” ? Een eeuwenoude wijsheid die iedere generatie doorgeeft aan de volgende.