Zeg nooit dat je niet goed genoeg bent. Hoe kan een ander je liefhebben als je jezelf niet goed genoeg vindt? Ga de uitdaging aan om te leren kijken vanuit een andere kant. Je bent het waard. 

Het leven is een spel en jij hebt de hoofdrol om te leren genieten van wie je eigenlijk bent. Je hoeft het alleen om te keren en de waarnemer te worden van jezelf. Op deze manier kun je niet wijzen naar of oordelen over een ander en leer je jezelf lief te hebben.

Annemiek Coenen 

“terugkeer naar liefde”

Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn.Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn.We zijn het allerbangst voor het licht in ons,niet voor onze duisternis. We vragen ons af :

“Wie ben ik, dat ik briljant, aantrekkelijk, talentvol engeweldig zou zijn?”Maar waarom eigenlijk niet? Je bent toch een kind van God, Bron, universum of hoe je het noemen wilt?

Je bewijst de wereld geen dienst door je kleiner voor tedoen dan je bent. Er is niets verlichtends aan als je in jeschulp kruipt om te voorkomen dat mensen zich in jouwaanwezigheid onzeker zullen voelen. Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen.

We zijn geboren om de glorie van God, die in ons verborgen ligt, te manifesteren. Dat licht bevindt zich niet in sommigen onder ons, het is aanwezig in ieder mens. En als we ons eigen licht laten schijnen, geven we anderen onbewust toestemming om dat ook te doen. Wanneer we bevrijd zijn van onze angst, worden ook anderen door onze aanwezigheid automatisch van angst bevrijd.

Tekst van Marianne Williamson uit terugkeer naar de liefde.