Coaching:

Training en coaching, het doel hiervan is dat je weer plezier krijgt in je leven en in je eigen kracht gaat staan. Je leert minder te denken en jezelf beter te voelen. Wist je dat je in 17 seconden een gedachte in je cellen opslaat, negatief of positief ?

Weet je ook wanneer je bv. aan een mooie zonsondergang denkt 5 min. dat dit ook in je cellen opgeslagen ligt? Dus, als je een negatieve gedachte hebt en je kiest dan voor de zonsondergang je weer een heerlijk gevoel erover heen zet.

Ik zeg jou niet hoe je het moet doen, maar vind samen met jou uit wat de beste manier is die voor jou goed aanvoelt.We benaderen alles positief en vanuit jou.

Zit je vast met jezelf of in relatie met anderen, loop je steeds tegen het zelfde probleem aan, wil je graag aan een mentale of fysieke klacht werken?

Eerst halen we letterlijk de last van je schouders, daarna kijken we wat het beste bij jou past.Het belangrijkste is dat jij weer terug komt in je eigen kracht, dit op een hele fijne gemakkelijke manier. 

Met onderstaande behandelingen werk ik:

Theta healing®:

Op een gemakkelijke manier van je oude patronen afkomen.In 1 sessie wordt de last van je schouders, letterlijk eraf gehaald.We gaan oude patronen veranderen, dit werkt heerlijk bevrijdend. Vaak hebben we patronen van ouders overgenomen en weten we niet hoe er van af te komen.

Met ThetaHealingTechniek® is het gemakkelijk om op celniveau het oude patroon te veranderen, dit gebeurt door afstemming op de Bron van Al wat is, het DNA word hierdoor gelijk veranderd. Deze methode gebruik ik nu het meest, een zeer effectieve manier om van je oude patronen af te komen, waar je zelf weinig voor hoeft te doen.

Test hooggevoeligheid:

Samen kijken of jij hooggevoelig bent en jou begeleiden naar hoog bewustzijn.Van Denken naar Hart. Dit is een coaching voor mensen die veel in het hoofd zitten, hierbij worden tools aangereikt om alles op een andere manier te zien en aan te pakken. Weer vrolijk worden en zin hebben in je eigen leven op een leuke manier.

Leren dat in 17 seconden een negatieve gedachte opgeslagen wordt, maar ook een positieve zodat je alles weer gemakkelijk kunt veranderen.Durf te leven en wordt de baas over je eigen leven. Sta zelf in je kracht in plaats van je kracht weg te geven.

Soul Body Fusion®

Een behandeling Soul Body Fusion, hierbij gebeurt zeer veel en leer je het heft in eigen hand te nemen. Zit je niet lekker in je vel en wil je je ook weer vrolijk voelen?Weer het zonnetje (ziel) in je eigen huis (lichaam) zijn?Activeren van het DNA?

Graag wil ik je welkom heten bij het thuis komen in je eigen lichaam zodat je je weer geaard voelt. Ik nodig je uit voor een healing die, onder de healings, een Champagnehealing wordt genoemd. Hierdoor voel je je goed gegrond en lopen je ziel en je lichaam weer synchroon.

Hoe komt het dat dit bij de meeste van ons niet het geval is?

 • geboortetrauma
 • ziekte
 • schuldgevoel
 • gebrek aan eigenliefde
 • verlies
 • verdriet
 • mishandeling
 • shock
 • gevoel ongewenst te zijn
 • gebrek aan eigenwaarde godsdienst (zondaars)
 • negatief lichaamsbeeld
 • chronische stress fysieke pijn enz.

Door middel van een eenvoudige behandeling, waar je zelf niets voor hoeft te doen, ga je je weer als herboren voelen.Bijkomend effect is dat lichamelijke klachten vaak verminderen of verdwijnen.

Reading

Ik geef readings en antwoord op je levensvragen. Bij fysieke- en mentale klachten, kijken we samen naar de oorzaak.

Theta Healing

De healing is afhankelijk van de fysieke- of mentale uitdaging van de desbetreffende persoon.Dit wordt nu gedaan door ThetaHealing®